24 september 2010

We gaan verder westwaarts over I-66. Bij Linden verlaten we de higway en gaan op weg naar het Shenadoah Nationaal Park. We willen de Skyline Drive volgen naar het zuiden. De dag is ongekend warm. De thermometer geeft 97 Fahrenheit aan! (36 celcius) Ongekend voor deze tijd van het jaar en de laatste 30 jaar niet voorgekomen. De route is prachtig, maar de lome warmte legt een nevel in de dalen. Bij Luray besluiten we voor vandaag niet verder te gaan.We vinden een hotel in Luray en binnen 5 minuten liggen we in het zwembad. Heerlijk!

’s Avonds gaan we in het dorp eten. We komen langs Victorian Inn. Een geweldig stekkie, met een goede keuken blijkt later. Het is er super gezellig met live muziek. Er is een zanger die een grote fan blijkt van Eric Clapton. Dit is genieten.

Als we naar ons hotel lopen is er in het park ook een muziek avond. Op het podium staat een bandje van vijf mannen met een viool, mandoline, gitaar, bas en een banjo. Geweldig! We voegen ons tussen het publiek en genieten. De zanger heeft een heerlijk Texaans accent.

De country en western songs worden afgewisseld door gospel. Een prachtige avond! Het was een prachtige dag, met een super afsluiting.

Overnachting: Best Western, Luray


Reacties

Shenadoah Nationaal Park — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>