vakantie 2013Over ruim twee weken hopen we weer de oceaan over te vliegen.

Deze keer rechtstreeks naar Seattle. Daar in de omgeving is veel te zien. Olympic National Park, Mount Rainier. Ook is het de bedoeling om een bezoekje te brengen bij Aart en Christine in Canada (Chilliwack). We hopen met hen Thanksgiving te vieren. De Canadezen vieren dit eerder dan de Amerikanen. Vanuit Chilliwack gaan we weer op weg naar America. Via Vancouver en Vancouver Island. Dan langs de kust naar San Francisco om uiteindelijk uit te komen in Phoenix. Onderweg misschien nog een Meet en Greet met Jan en Alie Loman. Hoe onze route precies zal lopen is nog een open vraag. e.e.a. is afhankelijk van de weersomstandigheden. Vanuit Phoenix vliegen we naar New York waar we nog  een aantal dagen willen verblijven en dan hopen we 16 november weer aan te komen in Amsterdam.


Reacties

2013 — 4 reacties

  1. Een hele goede reis gewenst en heel veel plezier. Ook de hartelijke groeten aan de bekenden in Chilliwack.

  2. Het gaat ook zo vlug die tijd…..wensen jullie veel plezier,rust en verwondering maar dat is niet zo moeilijk…….zoveel uren al rondgereden…het is haast jullie 2de vaderland ;))
    Kom gezond en weer opgeladen terug in November. liefs Alny en de rest van het spul ;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>