berichtje van tien

heey allemaal!

Nou, vandaag dan het laatste dagje… Raar, maar ook fijn. Vanmorgen hebben we nog even een echt amerikaans ontbijt gehad hier aan de Route 66. Ik had ei, sausage, hash browns, pannekoekjes… Lekker.. maar niet voor iedere dag..

Gister hebben we heel veel boodschappen gedaan. ik ben klaar met mijn boodschappenlijstje geloof ik. Ik heb in ieder geval chocolate chips, dus ik kan weer koekjes maken. Ik neem natuurlijk niet te veel mee, want dan moet ik snel weer hier heen om nieuwe te halen  Jaja, slim zijn we wel..  Verder heb ik een paar kleine souvenirs natuurlijk.

Straks gaan we naar Las Vegas rijden en een camping opzoeken. Hopelijk kunnen we nog even zwemmen en in de zon zitten. We moeten ook de tas inpakken en vanavond gaan we de stad nog even bekijken.
En dan morgenvroeg…. whaaa… dan gaat de terugreis beginnen. Om half 9 deze tijd vliegen we weg. Moeten half 7 ’s morgens dus op t vliegveld zijn (!!!!!). dan is het ongeveer 5 uur vliegen naar Washington en dan een uur wachten en dan nog een keer 6 uur ofzo naar Amsterdam. de planning is dat we om 5:55 zondagmorgen landen op schiphol.
En dan…. Dan zie ik Mark weer!!!!!
(en natuurlijk niet te vergeten mijn allerliefste oom IJSBRAND!!!) hihi… Nee, maar zonder gekheid, het is wel fijn om naar huis te gaan omdat ik Mark heel erg mis. Anders was ik hier nog graag gebleven hoor..

Nou goed,
Verder niet zo veel te vertellen.. Mama heeft al een heel verslag van de laatste tijd online gezet geloof ik, dus daar hoef ik jullie niet mee te vermoeien.

Groetjes van mij en tot snel!!!!

ps 1: Tante Gea,wat we graag willen eten?? Euh… Ik weet het eigenlijk niet… tomatensoep?? met euh…. ik weet het niet… bami? macaroni? zoiets? Ennuh… Mark wil graag ook mee-eten denk ik..

ps 2: Liset, tnx voor je mail! Leuk zo wat van je te horen. We bellen binnenkort. of nog beter, we spreken wat af…

ps 3: andrea, leuke verjaardag gehad?

ps 4: Mark, nog 1 nachtje slapen!!!!

ps 5: oom IJsbrand, maak je borst maar nat, we zijn bijna thuis!!!


Reacties

28 october 2005 — 1 reactie

  1. Hee wat is dat nou weer kan ik KOEKJES bakken je houd ze toch niet allemaal zelf he????????
    Myummy, Chocolate chip COOKIES!! Wel jammer dat je Halloween niet mee kan maken in America…
    Greetz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>