MEREDITH – JACKSON

Massachusetts is overgegaan in New Hampshire. Vandaag site-seeing richting the White Mountains. Het is zo onvoorstelbaar mooi. De natuur lijkt te exploderen. Wat een kleuren. Vlammend rood, oranje. WOUW!!

We komen door lieflijke dorpjes, mooie witte huisjes, witte kerkjes, een brandweerkazerne en een benzinepomp omgeven door gekleurde bomen. Meren en meertjes, overdekte bruggen, nog meer gekleurde bomen en dan het volgende dorpje. Geen grote supermarkten, bekende hotelketens of shopping malls. De dorpjes zijn allemaal in herfstsfeer. Veel herfstkransen op de deur, gele en bruine bolchrysanten, pompoenen. Auto’s stoppen al voor je bedacht hebt dat je de weg wilt oversteken.

Dit is het New England van de vakantie brochures. En dachten we thuis nog, er is bijna geen folder meer met foto’s die niet gefotoshopt zijn,  het is echt echt. Indian Summer in optima-forma.

We overnachten in Jackson in een bed en breakfast. Op onze ruime kamer een heerlijk snorrend kacheltje, maar geen ontbijt in de morgen……..