12 oktober 2007

Dinsdag morgen om half 6 (hoezo vakantie) naar de balloon fiesta. Een mega luchtballonnen festival. Antonie telt er meer dan 350!!! We komen ogen te kort. Overal ballonnen, ballonnen en nog meer ballonnen. De moeite van het vroege opstaan zeker waard.

Woensdag morgen zijn Nely en Antonie vertrokken. We hebben ze naar het vliegveld gebracht. Terwijl Nely en Janneke de bagage inklaren gaan Antonie en Wim de camper parkeren. Dat blijkt een probleem dus is het snel afscheid nemen……………
Terwijl Antonie en Nely op zoek gaan naar de juiste gate gaan Wim en ik terug naar de camping.
Eerst een was in de machine. Als we terug komen van de wasserette hebben we bezoek. Leonard (de vader van Debra; Tineke’s gastmoeder in Texas) is bij ons om het onderdeel van de bbq dat Cor besteld heeft te brengen. We drinken samen koffie en keuvelen een poosje. Als hij vertrek gaan wij lunchen en de camper opruimen.
We relaxen bij het zwembad en genieten van de zon tot dat het tijd wordt de kinderen te halen. Zij zijn precies op tijd op het vliegveld. Uiteindelijk blijkt de kofer van Mark achter te zijn gebleven in Atlanta. Een foutje van Delta Airlines. We gaan samen eten op de camping en als we aan de afwas zijn volgt de tweede verrassing van deze dag. Opeens staan Allen en Debra op de stoep. Een dag vroeger dan verwacht. Het weerzien is warm en vertrouwd. We maken plannen voor de volgende dagen.
De volgende morgen wordt de koffer van Mark al om 8.00 uur afgeleverd op de receptie van de camping


Reacties

Alburqueque (vervolg) — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>